Fixar oss

Hej hej nu är det bara 4½ timme kvar till ett nytt år!! Jag och Lisa har hållt på och fixat oss, vi gjorde värsta filmen haha! Lite flummiga hehe.


enjoy!


Lösögonfransar

Håller på att fixa lisas lösögonfransar, kommer bli jätte fint!!!


Har inga skor att ha på mig!

Ja, det är sant. Jag har inga klackar att ha på mig, tänkte köpa igår men jag ångrade mig för att jag vll inte köpa något som jag säkert bara kommer använda en gång liksom! Men jag ska inte vara ute så mycket satt jag klarar mig nog hoppas jag! :)

Lisa duschar

Just nu duschar Lisa, så jag har iksom inget att göra! Men snart är det min tur hoppas jag , hon tar hilma tid på sig haha! :)
 
Jag för någon dagf sen har liksom inga bilder på mig i lisas dator!


Ansiktsmask!

Nu är ansiktsmasken på! Ska ha den i en kvart typ :) Sen ska jag duscha, platta håret och sen klä på mig, sminka mig sen är jag klar! Det snöar så himla mycket ute iaf här i Huddinge. Undrar när det ska sluta! Vill att våren och SOMMARNE SKA KOMMA! Haha Lisa håller på att dammsuga hon dammsög mitt hår!!! Haha hon håller på och dammsuger min rumpa nu också? Hon är galen :)

Älskar ansiktsmask! Man får så slät och fin hy efteråt!!

Nyår!

Har typ precis vaknat, det blev rätt sent igår haha! Ska äte frukost nu sen fixa oss ,duscha och så! Juste!! Jag och Lisa ska äta här sen dra till mina vänner Emelie och Sara, kommer bli skit kuul! :) Värsta tjejgänget!

Toodles


My bff

Nu har jag och Lisa precis gjort smoothie, den är skit god!!
Snart ska vi typ kolla på film och flumma och så.


Lisa äger på ps!!!!!!


BÄSTA LÅTEN!

Bästa låten 2009 fan!!!


Är hos Lisa nu ska sova här, kommer bli skitkuul!
Puss


godnatta alla söta!

Godnatt på er alla! Sov så sött ska lägga mig och läsa nu.


Imorgon!

Så ska jag träfa emelie i stan!
Jag ska kolla på skoor sen så vet jag inte vad jag ska göra under dagen kanske träffa Lisa om hon vill kanske slagga hos henne satt jag slipper åka på nyårsafton till henne eller jag vet inte får se!
 Men det vore grymmt kul :)
Har inte ens pratat med henne om det haha här sitter jag och planerar för mig själv!


jag och lisa i sommras!
My soulmate, you´re my best friend!


Just nu!

 Ska snart smörja in mina ben och armar med body lotion sen ska jag ha ansiktsmask fick typ 8 stycken!!

mjukisdressen är på :)



Kommer nog inte skriva mycket mer ikväll..
Men jag skriver imorgon =)
Kramar!


2 dagar kvar till 2010!

Idag har jag varit hos min mammas mormors syster sussie! Lisa jag kan meddela dig om att det ät hon du har träffat hahahhaha! Iaf Jag har varit där hela dagen typ! Vill hyra film men jag orkar inte gå ner haha.. slapp!! Men isånnafall vilken?! Vill också se Avatar på bio, alla säger att dne är jätte bra! jag fick ju 200 på sf bio satt! någon som vill se den? :)

Snart är det nyår, är det någon mer än mig som längtar?? Längtar som tusan, kommer bli sjukt kul.

Måste köpa skor till nyår! YES älskar när jag behöver något, går och shoppar och efter så blir man så himla glad!!
Om ni undrar (som många nog inte gör) så har jag brist på bilder men men!


Julklappar!


Böcker,böcker,böcker

Parfym m.m (naomi campell cat deluxe with kisses)


klocka, body lotion, fondation, trosor =)

Tofflor!

Necessär Love it!!!

Mysdräkt (hade inte önskat mig det men mormor är liksom bäst!!)

Tröjor

en till tröja!

en tjock tröja.
Sen fick jag 2400 kr 500 på gina tricot, 200 på bio, plattång, väska , massa smycken ,badgrejer, ringar, hmm något mer inte vad jag kommer på! Men säkert något!!


Har köpt den!!

Nu har jag köpt den där tjocktröjan! är jätte glad! :) Har varit på götgatsbacken och ringen och fixade min nya klocka gjorde den mindre satt den passade mig det kostade 100 spänn (!!) ja skulle träffa Alba men sen gick det inte för att hon skulle packa oxh så.. :( Men sånt är livet! LÄNGTAR TILL NY ÅR OMG!! och till FJÄLLEN OMGGG! Gud längtar till mycket grejor just nu! ska ringa Lisa imorgon och höra om nyår!


Idag innan jag drog till slussen!
Ska bara ladda upp bilderna sen visar jag lite vad jag fått i julklapp!

Alving och gänget 2!

Förlåt för dålig update! Jag har haft fullt upp och kommer att ha det under jullovet jag ska fira nyår med lisa, åka skidor i en och en halv vecka och vara med alba (HOPPAS JAG, RING MIG) Men jag försöker liksom ;) Idag ska jag se Alving och gänget 2! Sen ska jag inte göra någor mer så jag tänkte fråga Alba, men har inga pengar på min mobil! Vi ska iaf vara med varandra har inte träffat henne sen hmm.. 9 dagar tror jag och det är mycket för mig haha! Så ring mig :) Håller på att läsa en bok en shopaholics bekännelser (ni har säkert sett den på film?) Den  är inte lik filmen!! Har uppföljaren också (en shopaholic i New york) Som jag ska försöka läsa också!

Men nu ska jag börja fixa  mig och så! Vi hörs senare :)

 
Dom är skit bra iaf den första!!!! :D

I love this!!


Älskar inte nu också den? :O ;)

Juldan

Skrev inte mycket igår om man säger så men jag var med min släkt och det var julafton så jag skyller på det.. :D Nu är jag hos mina släktingar igen för vi ska typ fika? aja imorgon ska jag fira med mammas släkt, längtar som bara den brukar få mer när jag är med dom? Satt det kommer bli grymmt kuuul! Iaf ska visa sen allt jag fått när jag har tid (alltså när jag kommer hem!!) Sen någon dag så ska jag åka till stan och SIBA, ONOFF och alla dom mellandagsrean here I come säger jag bara.

längtar längtar!!

Ps: Förlåt Lisa ville med till SIBA idag men som du förstår så är jag hos släktingar.

God jul alla!

Ville bara önska er en god jul!

Red nails

Har precis målat mina naglar röda nu inför julen och allt, det blev jätte bra! Nu ska sitta och lyssna på musik och så, hoppas jag kommer skriva ett litet inlägg imorgon det är ju julafton så jag kommer ha fullt upp men förhoppningsvis så kommer jag kunna smyga mig in på datan haha! Men om det nu inte skulle hända så vill jag önska er alla en jätte god jul med massa mat och presenter!
RedNails-1.jpg image by armurray_2007


Fläta

Nu ska jag göra en stor fläta i mitt hår satt det blir snyggt till imorgon! ÅÅ längtar så mycket ska sova med flätan så mitt hår kommer vara fint imorgon (hoppas jag) Jag har ju provat nya tresemme och den är grymt bra!! Ni som inte prövat borde absolut göra det bästa shampot och balsamet jag vet hitils iaf!


Happy


Min lilla julgran!

Har ni också en liten julgran i ert rum! Min är bara för söt!
Igår så tog jag mig en halv timme och slog in alla mina julklappar! mamma, katja, pappa, Gabriel,Mira, Sandra, Maya, Emelie, Sara aa typ dom. Hoppas alla blir glada :) Juste har köpt lite julklappar till mig själv men dom visar jag lite senare,


Ser inte så mycket men fullt med julklappar där i ; )


Julafton imorgon!

GUUD vad jag längtar tills imorgon! Det är ju julafton som man har längtat till i ett år typ?? åå jag fyller ju år också ") jag har liksom ngen aning om vad jag kommer få. Heheh är det bara jag som inte kan somna dagen innan med värsta fjärilar i magen! Haha typiskt mig..

Idag har gjort.. INGENTING, suttit vid datan hela dan typ? ÅÅÅ är skit hungrig. Någon gör mat nuuu!
 Är skit sugen!!

Ny blogg

 Jag har då startat min 3 blogg tror jag?
Aja är inte världsbäst på att blogga det är mycket energi man ska lägga ner och komma på bra saker att skriva om vet inte om jag har några av dom talangerna men mina kära bästisar får väl lära mig? =) jag ska göra mitt bästa och så hoppas jag såklart att ni fortsätter läsa! Mina vänner har tjatat på mig om att jag ska skaffa ny blogg så here it is! Hope U like it ; )


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0