Cheetah girls 2

Har sätt den 100 gånger men en gång till kan ju inte skada den är på disney channel!!


Hellu

 Idag vaknade jag 8 av någon anledning satt jag har varit vaken ett tag nu.
 Har tagit bilder med systemkameran och målat naglarna och typ dansat runt här hemma ,
 är jätte glad idag!!! Vet inte varför men iaf idag så ska jag förbi Tony och Jessica tror jag (min låtsas mammas brorsa) Dom bor skit nära oss!
 Sen vara med Emelie tror jag! Har inte klätt på mig än eller mjukisbyxor och en t-shirt orkar inte fixa mig..


Tröja- HM
Mjukisbyxor-Cubus


Lördag

Hej Jag har precis kollat på datorer så jag kanske ska få en snart eller jag ska typ beställa imorgon!! Kul va? jag ska självklart ha en rosa ;) Iaf idag var jag i stan och jag vet inte säkert än vad jag ska göra för ingen affär hade typ sin chef där aja puss!


Fixa prao

Har precis duschat nu och ska sminka mig och tårka håret sen ska jag dra till stan för att fixa min prao, jag ska ju praoa i en vecka typ vecka 8 tror jag iaf Emelie är så snäll som följer med mig! <3 Tänkte vara med Lisa och Alba idag men jag vet inte hur det blev med det. Aja skriver när jag kommer hem toodles ;)


Hemma!

Har åkt pulka fan vad roligt det var! Jag har inte gjort det på jätte länge och det gick så fort haha är helt svart under ögonen, jag ser typ ut som ett lik med påsar under ögonen typ en vampyr eller nått åt det hållet hahah! Iaf Emelie och Sara är hemma hos sig och ska hämta sovgrejer kommer bli jätte mysigt! Kommer nog inte skriva mer ikväll så puss på er! :)


FREDAG!

Tja, sitter och lyssnar på låtar och lite sånt :) Idag ska emelie och sara tror jag sova hos mig, det kommer bli as roligt har inte träffat dom på länge kommer skert vara vakna länge och prata iaf jag och Emelie haha vi brukar ligga uppe när alla andra har somnat! Och typ prata och lyssna skoja haha ingen fattar! Iaf jag tänkte kolla upp praou idag men det var så kallt och snöigt så jag orkade inte..

Justee Förra veckan i let´s dance sa dansade det ju lite yngre peroner på let´s dance och jag kände två styckna hihih! (a)

SLUTA SNÖA!!!

Varför har det börjat snö IGEN??? Iaf, Har precis sätt sommaren med göran den är as bra hah! :D Snart ska jag duscha och så see u later


Min favoritlåt när jag var liten!!


Gud vad jag kom ihåg det! lyssna på den här när jag åkte gem från vemdalen!

2 dagar tills den bästa dagen!

Mina föräldrar har köpt en ny soffa en svart skinnsoffa den är skit snygg! :) Iaf det är bara två dagar kvar tills fredag!! Har inga planer på fredag får se vad jag hittar på! Kanske vara med Emelie och Sara! Har inte kollat på sommaren med göran än tar det imorgon istället.

Såhär ser mitt vardagsrum ut..  MAN KAN JU DRÖMMA HAHA ;D

Varit med Alba!

Kom hem för typ 40 minuter sen! :) Vi gjorde matte och lite andra stuff!
MIn syrra håller på att göra kanelbullar så mumsigt sen ska vi kolla på sommaern med Göran!

Just nu..


Kollar på alla första avsnitten av dh! Dom ser ju ut som i nuläget typ eller vad man ska säga haha!!

Jag är drogad av

Någon av dom dricker jag varenda morgon! Älskar det :)

Showcase

Sitter här hemma och äter!



Idag har jag haft profildag! och vi gör herkules (några i min klass typ 8 st?) och idag skulle vi visa upp och vi hade övat innan och det gick liksom bra! Sen när vi kom dit och nästan halva vår klass kolla så faila vi totalt!!! ÅÅÅ Blir så sur! Men sen repeterade vi armar och gick igenom allt så nu tror jag att det är bättre!

Så efter jag ätit så ska jag dansa! Sen så ska jag springa on my löpband!!
Seeya <3


LÄNGTAR TILL ROMME!

Vi åker dig varenda år hela vår klass det är en av höjdpunkterna på hela året! vi har så grymt kuuul!!! Och i år ska jag sitta brevid Alba bästis! LÄNGTAR!
Kommer ta bilder också då!! :)


Home!

Håller på att lära mig några låtar och ska plugga lite NO skriver sen!


Blåsningen!

Har just kollat på Blåsnigen! Imorgon är det skola längtar inte så mycket.. Iaf har inte skrivit så mycket men jag var vid Götgatsbacken idag och så!
Skriver imorgon när jag kommer hem, från konfan!
Kiss


Mina skor!


Kostade 99 kronor!! 


Lördag

Hade skit kul med Alba igår! Hon sov hos mig och jaag skrattade som bara den när hon härmade en en person haha! Iaf idag så duschade vi ovh gjorde oss iording sen drog hon hem, hon skulle få en ny säng! Fan vad kul! Sen så fortsatte jag och mamma och syrran till din sko och däör köpte jag ett par skor för 99 spänn! Dom hade rea! Sen så åkte jag till några släktingar och så nu har vi handlat hem mcdonalds mat!! Så gott så nu ska jag äta sen så sätter jag mig väl vid teven har köpt godis ofc! ;D


Skriver iaf mer imorgon! Tjingeling cuties

Tillbax

Glee på teven ska kolla!

Drar nu!


Ses senare ;)


Pubes-teamet!

ÄGER! right? ;D ingen fattar förutom jag, fannie, felicia,lisa och Alba och dom i våran klass! haha Iaf snart ska jag dra till min moster sen så kommer jag hem vid 8  kanske! Så jag kommer inte skriva tills dess.  Juste gick in i HM i ringen och handlade ett nytt solpuder mitt var slut, så nu har jag ett nytt fräscht!

Toodles<3


Pizza!

Den var ju as bra! Det var typ så jag tänkte att den skulle vara! Iaf, egentligen behöver jag duscha idag men jag orkar inte så jag gör det imorgon istället haha! När jag kom hem så hade mamma köpt pizza! Så jädra gott så jag mumsade i mig det i ett najs heh.

Inte för att jag gillar oliver och sånt på men aa hittade inte så bra bild haha!

Avatar

Snart ska min syster komma hem till mig vi ska äta lite och sen dra till bion! Idag slutade jag 10 över 1 lyxigt va?! Så jag har varit hmma ett tag.
Skriver när jag kommer hem! Toodles!


Huset vid sjön

Ikväll är det en film på kanal 3 som heter huset vid sjön handlar om typ en kille och en tjej hon måste flytta ifrån ett hus vid en sjö och då kommer post till henne från en kille men det var postat för 2 år sen den är jätte komplicerad men den är ändå bra. Så dom skickar typ post tillvarandra men han är där typ 2 år innan konstig
va?!





Sitter här och fryser! Jag vet inte vad som händer jag sitter med en filt! Aja på tal om filmer gissa vem som ska se avatar? JAG OFC!! imorgon klockan halv sex with my sis!Har redan bokat! iaf nu ska jag göra lite saker!
Tjingeling ;)


SO..

fattar inte så mycket kanske för att vi inte ens har kommit så långt än.
Jag har typ svarat på frågor vi inte gått igernom haha fattar inte mycket! Aja..

Snart blir den pannkakor!


All my trouble seems so far away

 


Omg..

Längtar så himla mycket!! Jag kan inte berätta men snart jag lovar!


I skolan

När jag kom till skolan idag så väntade jag på Alba och Lisa och så såg jag lisa kom upp från trappan och hon hade färgat håret brunt! Asså blev jag chokad eller blev jag (jag hade inte läst deras bloggar!) Jag tänkte att lisa hade färgat men jag trodde ju att dom skulle göra tillsammans imorgon! Och så ser jag en till! Alba också, asså jag kunde inte säga något haha jag skrek typ till och började gråta asså jag fattar inte varför?? Jag fick sån chock och då var så hilma fina!! jag blev så glad på något sett herregud ville bara säga det så nu är jag den ändå kvar som är blond! The only blondie! ;) 

Iaf jag har konfa idag så jag skriver vid 7 tiden Tjingeling!
 


Nästa dricka!

Hahah här blev det mycket drickor men jag har faktiskt gjort varm choklad med grädde ne av det bästa sakerna jag vet!! Så hilma gott mums!

Skidskor

Yes ni hörde rätt emma ska åka skridskor idag fab vad kul! Jag har inte gjort det på ett år ;)

Skriver förmodligen n'r jag komer hem! seeya

Smoothie


God va?;D

Det jag köpte igår;


en väska, väldigt enkel jag behövde det och den kostade i50 kronor liksom!
Ett läppstift 50 rea
och två läppglans 100kroner tillsamans också rea!
och Dream matte mousse

En tröja också väldigt enkel för 100 kronor!
Sen köpte jag 2 par skor, Ballerina skor till sommaren jag ville ha väldigt enkla i sommar och så hittade jag dom här rosa och svarta och dom kostade 100 kr styck så jag köpte dom! Så nu har jag skor till sommaren också! Så nu ska jag inte köpa nått förutom dator! :)

Söndag

Nu är det söndag! Inte min favoritdag man vill ju bara vara ledig för idag tänker man fan det är skola imorgon! Iaf jag var på stan igår och jag köpte ett och annat ;) nej men saker jag behövde, lägger ut bilder snart. Idag vet jag inte vad jag ska göra kanske åka till onoff och kolla på dator? Jag ska köpa en ny iaf!
Nu ska jag äta så tjingeling

En prinsessasdagbok 1,2



Håller på att kolla på dom nu, dom ör as bra tycker jag! ;) See u later

My plans;


Skrever när jag kommer hem! kisses

Bilder från Thiland och Bali!

Jag var där för 3 ller 2 år sen tror jag, jag blev helt chockad på bilderna som jag just bläddrade igenom för att jag var så liten! tänkte lägga ut några, vill tillbaka dit allt var så billigt ååå!!

Vårat hotell i Bali, det var jätte fint där och lite billigare än i thailand!

haha när vi åkte tuk tuk (stavning??)

Den där apan lortade ner mina vita byxor och började leka och riva och bita i mitt hår!

Alla taxibilar var i olika starka färger men det här var min favorit ;D

min favorit resturang! Den var utomhus och i en djungel med massa belysning som tex det hät vattenfallet! Om ni åker till phuket så ska ni det dino park/dina resturant As mysig!!

Såhär såg det ut men det var 3 gånger finare när det blev mörkt!

Hotellet i phuket, det var skit fint hotell det var stora frostigaglasdörrar (som ett fönster) som man kunde öppna så såg man sitt rum från badkaret det var skit coolt!

Jag i poolen typ den första dagen alltså klockan 8 på morgonen eftersom att vi kom klockan typ 6 dit!
Men det var i bankhok (hur stavar man det?)

När mina föräldrar gifte sig så hade resturangen fixat till oss. Fint va?

Några timmar innan gick vi till en frisör och där fick jag den här frisyren, fin va?


Det det var när dom gifte sig det var så hilma fint kommer aldrig att glömma det!

Här var vi på en resturang! Det var jätte högt upp men det var fin utsikt!

Jag !

Jag igen, jag blev ändå ganska brun.
me njag var så liten och smal! Kolla den sista bilden lixom?
Ja det var det nu ska jag tralla mig upp och fixa mig!



Tråkigt väder ute.

har inte gått upp än ligger i min säng med datorn. Måste gå upp och äta frukost snart!
igår kunde jag inte somna fan asså.. Jag var typ vaken i 2 timmar och sen somnade jag men sen vaknade jag vid 5 på morgonen! Men ändå är jag faktiskt pigg och jag ska nog hitta på något roligt idag! Men vad vet jag inte får se :)

Min lilla muffins! Gullig va? :)
fast det var inte så bra bild men aja!


23.29

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen gå och lägga mig! Skriver imorgon godnatt alla söta!


Ikväll;

LET´S DANCE

ld_elin-daniel

ld_mattias-cecilia
ld_molly-jonathan
Det är nog mina favoriter, vilka är era?


Bilder;


Emelie! <33


jag som gör en konstig min haha

När vi pausade för att sträcka oss och göra våra behov ;)

Köpte massa GODIS ME LOOOVE!!

Åt massa gott när vi var där!

en misslyckad bild!


Våra skidpass men sara var inte med!


Söta Emelie

Från våran ballkong, vi hade jätte fin utsikt men man ser bara inte så bra från min kamera

jag =)

Jag och Emelie i backen

 vi åkte in på ett ställe och drack varm chocklad


Vi åkte pulka i backen, det var skiit roligt!! Med tefatet åkte man så j*ävla fort och jag och emelie tävlade med maya och sara och sen linn och gissa vem som vann! Emelie och jag såklart daah! WE ARE THE BEST!

efter ha åkte pulka en stund blev mitt hår super fint!!
'
Emelie, Maya och sara, mina tjejer!

Sist men inte mins Jag! :)
Har tegit massa mer bilder men jag orkar inte lägga ut alla!


blir så sur!

den bärbara datorn dog.. och jag hittar inte sladden. Så jag han inte lägga upp bilder men jag hann med den här haha! men imorgon så ska lägga ut alla andra bilder lovar!




Tillbaka i stockholm!

Nu är Jag tillbaka!
har ni saknat mig? Jag har iaf saknat er =)
Har precis ätit även fast jag nästan precis åt på donken! Och så har jag packat upp och så!
Imorgon är det skola, jag tycker inte det ska bli så tråkigt faktiskt inte ett dugg för jag träffar Lisa och Alba och jag blir alltid glad när jag träffar dom!! :D
Bilder kommer snart håller på att lägga in dom i datan!


I´m a live!

Hahahh det trodde ni inte va??
Jag har det skit kul här uppe, har tagit bilder jag visar när jag kommer hem! hah hoppas alla får det bra i skolan på måndag, mohahahah

Jag Emelie och maya har suttit i en halvtimme och skrattat ihjäl oss för vi har kommit på egna alla barnen skämt hahah! Vi bastar också varannan-dag (med bikini!!) och åker skidor varenda dag såklart och spanar på killar kan man lungt säga! herregud säger jag bara.. ;D
När jag kommer tillbaka kommer jag börja blogga!


HEJDÅÅÅÅÅ

VI DRAR TILL FJÄLLEN FEST HELA KVÄLLEN UPPE I BCKEN I MINSTA ATACKEN!!!

hoppas jag kan skriva typ ett inlägg där och skriva att jag lever men det är inte säkert Puss på er alla söta!!



Hejdå ;$


HOT OR NOT?


Hittade dom här på NELLY.COM jag tycker det är snyggt, tror jag! eller jag vet inte. det är nog från person till person men nu var ju frågan till er!! Om jag fick sånna här av någon skulle jag ha på mig det liksom, men jag vet inte om det är det snyggaste jag vet men jag gillar det :) Nu ska jag tvätta bort mitt smink seeya

Mina planer inför imorgon!


Jag kommer sitta i bilen i 7 timar typ men det kommer kännas som 1 för jag kommer flumma så mycket med Emelie, Sara och Maya haha! ;D


Har precis:

Druckit Smoothie, jordubbs smoothie, Mums! Min låtsas mamma gjorde =)





Idag;


Min lista;

Haha här är min "lilla" lista



Ja, sen har jag med mig lite mer! typ extra undeställ ifall jag kissar på mig haha skoja nej men lite ofräscht om jag ska ha på mig ett underställ på en och ½ vecka ;D
Sen har jag självklart med mig
jacka, täckbyxor och sånt!
och tand borste och borste i necessären!


Filmer som går på bio!

Nu ska jag börja fixa mig och sen ska jag typ dra till pappa för att packa!
Det här är filmer som jag vill se;

Byee


God morgon!

Nu har jag vaknat och jag sitter och äter värsta stora frukosten, jag tog fram allt jag hade hemma hahah! Ville bara säga att jag lever, jag försökte skriva ett inlägg innan jag gick och la mig men datorn cp:ade sig som vanligt...

Skriver senare!


FJÄLLEN SNART!

Längtar som bara den, hoppas det finns killar där (hahaha)
Nej men det kommer bli grymt kul, men jag vet inte om jag kommer blogga så mycket när jag är där, emelies och saras familj har med sig dator men aa vi får se!
Vi kommer åka klockan 8 på söndag (på morgonen) så jag måste lägga mig tidigt idag satt jag vänder på dygnet jag menar jag har typ gått och lagt mig 2 varenda dag och gått upp typ halv elva och när jag är där ska jag typ gå upp åtta halv nio varenda dag!

Det kommer typ vara -20 grader fan vad kallt asså..!


Nyårsdagen

Shit vad kul det var igår! Hade ni också kul?
Kom hem vid fyra. vaknade vid halv två hehe..
JAg och Lisa sov hos emelie och Sara somnade runt typ 4 tror jag.
Har tycär inga bilder, Lisa har alla så jag får väl få tag på henne så kan hon skicka elr nått!
Imorgon ska jag dra till min pappa, ska packa och sedan drar jag till FJÄLLEN längtar!


RSS 2.0